Sabor valencià en l’últim videoclip de Sebastián Yatra

'Una noche sin pensar' s'ha rodat a València amb la participació de l’actriu il·licitana Milena Smit

Fragment del videoclip 'Una noche sin pensar' de Sebastián Yatra
Fragment del videoclip 'Una noche sin pensar' de Sebastián Yatra / Sebastián Yatra

El cantant i compositor colombià Sebastián Yatra ha llançat aquest dijous a la nit el seu nou senzill Una noche sin pensar, la primera cançó que publica aquest 2023 i amb gran una presència valenciana. Entre les imatges del videoclip es poden veure escenaris com la dàrsena del port de València o la platja. Una localització que el mateix cantant ha confirmat en una publicació en Instagram. 

A més, Yatra comparteix protagonisme amb l’actriu il·licitana Milena Smit, nominada al Goya a millor actriu revelació per No matarás (2021) i el Goya a millor actriu de repartiment per Madres paralelas (2022). La carrera de la intèrpret, que ha tingut un ascens meteòric els últims anys, protagonitza ara la sèrie La chica de nieve, adaptació de la novel·la homònima de Javier Castillo. 

En el vídeo la parella de Yatra i Smit recorden una de les nits que van passar junts, amb escenes en una platja i en una discoteca, mentre el cantant recorda “tot allò que podrien ser”. 

El cantant del megahit Tacones Rojos enguany farà parada a la Comunitat Valenciana. Yatra actuarà en el Festival Big Sound de València, on compartirà escenari amb artistes internacionals com Bizarrap, Manuel Turizo o Lali Expósito. 

També et pot interessar

stats