Sabina, operat d'urgència amb èxit després de patir un vessament cerebral

En caure de l'escenari en el concert amb Serrat, es va pegar un colp al cap i es va lesionar un muscle.

Serrat i Sabina durant la seua actuació en el WiZink Center de Madrid el 20 de gener
Serrat i Sabina durant la seua actuació en el WiZink Center de Madrid el 20 de gener / Ricardo Rubio (Europa Press)

El cantant Joaquín Sabina va caure dimecres de l'escenari al WiZink Center de Madrid, on feia un concert amb Joan Manuel Serrat i es va pegar un colp al cap molt fort que li va provocar un hematoma intracranial i un coàgul cerebral. Per aquest motiu, l'han operat d'urgència a la Clínica Ruber Internacional. L'operació ha conclòs satisfactòriament, segons ha informat el seu representant des de l'hospital.

Al principi, el seu representant havia indicat que Sabina tenia tres fissures netes al muscle esquerre que només requeririen immobilització i que havia passat bona nit. No obstant això, el colp al cap ha sigut més greu del que s'esperava.

El cantant, que va caure a la zona que separa l'escenari del públic el dia en què complia 71 anys, té un complicat historial de salut, que inclou un altre vessament cerebral el 2001.

El concert s'ajorna al 22 de maig

El concert que Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat oferien a Madrid aquest dimecres s'ha suspés per la caiguda de l'escenari del cantautor de Jaén. L'espectacle s'ha ajornat fins al 22 de maig, segons ha informat Riff Music, l'empresa organitzadora.

Les entrades seran vàlides per a la nova data i les persones que no hi puguen assistir podran demanar la devolució de l'import des del dimarts 18 de febrer.

També et pot interessar

stats