Sabina anuncia gira després de tres anys, amb parades a Alacant i València

L’artista recorrerà tota Llatinoamèrica i actuarà en quinze ciutats espanyoles durant 2023

Cartell de la nova gira de Joaquin Sabina "Contra todo pronóstico"
Cartell de la nova gira de Joaquin Sabina "Contra todo pronóstico" / Web oficial de la gira

Joaquín Sabina torna als escenaris. L'artista ha anunciat la seua pròxima gira, que arrancarà el 25 de febrer a San José de Costa Rica i arribarà a Espanya el 20 d'abril de 2023. El recorregut tindrà dues parades a la Comunitat Valenciana, una a Alacant (10 de maig) i l’altra a València (13 de juny).

Aquesta gira, titulada Contra todo pronóstico, suposa la seua tornada als escenaris tres anys després de l'aparatosa caiguda que va sofrir en plena actuació a Madrid en 2020. L'artista té previst actuar al març per tota Llatinoamèrica i l'1 d'abril oferirà el seu últim concert a Montevideo (Uruguai). Després, actuarà en quinze ciutats espanyoles, amb inici a Las Palmas de Gran Canaria.

Segons ha informat la seua promotora, les entrades per a Espanya es posaran a la venda a partir del pròxim dijous, 10 de novembre, a les 12 hores en la web oficial de l'artista i en la pàgina contratodopronostico.com.

Sabina també tornarà al Wizink Center de Madrid, espai en el qual va caure al fossat de l'escenari durant un concert amb Joan Manuel Serrat el febrer de 2020, fet que el va obligar a passar una llarga temporada de repòs i recuperació.

L'anunci d'aquesta gira coincideix, d'una banda, amb el documental sobre la seua figura, dirigit per Fernando León de Aranoa i, per un altre, amb la notícia de la seua tornada a l'estudi per a gravar un nou disc. El nou treball arribaria al mercat per Nadal i ha comptat de nou en la producció amb Leiva, igual que el previ Lo niego todo (2017), que va ser un èxit de vendes.

També et pot interessar

stats