Sabina anuncia la gira de comiat "Hola y adiós" entre el febrer i el novembre del 2025

La gira de comiat dels recintes multitudinaris començarà a Amèrica per a després posar rumb a Espanya i Europa. Posteriorment, l'artista de 75 anys no descarta tornar a pujar-se'n a xicotets escenaris

Gira de comiat de Sabina
Gira de comiat de Sabina

Joaquín Sabina ha anunciat este dijous la gira "Hola i adeu", amb la qual s'acomiadarà dels recintes multitudinaris, encara que no descarta tornar a pujar-se'n a xicotets escenaris, i que començarà el febrer del 2025 a Amèrica per a després posar rumb a Espanya i Europa, per a acabar al novembre.

Durant onze setmanes el cantautor recorrerà Mèxic, els Estats Units, Costa Rica, Colòmbia, el Perú, Xile, l'Uruguai i l'Argentina. Un comunicat de la seua promotora de concerts detalla que les dates, les ciutats i la venda d'entrades d'este comiat es publicaran el mes de juliol per a Amèrica i al setembre per a Espanya.

"Sabina ens brinda l'oportunitat d'acomiadar unes cançons que mai més seran cantades davant de milers de persones pel seu propi autor, que jubila la seua faceta de rodamon, guitarra al rest, celebrant la seua pròpia supervivència amb este convit de comiat", assegura la nota.

Encara que avança que després d'este "Hola y adiós", que ix de la lletra de la cançó 19 días i 500 noches "ja no hi haurà més periples interminables per recintes multitudinaris", l'artista de 75 anys es guarda en la mànega "l'as de reaparéixer a plaer, siga perquè les muses li murmuren poemes o cançons que valga la pena compartir, o perquè li piquen les ganes de pujar-se'n a qualsevol entarimat per a donar-se, donar-nos, un homenatge".

D'esta manera, s'aclareixen els dubtes sobre si el cantant, que ha patit diversos problemes de salut, es tornaria a llançar a la carretera després de la gira "més tumultuosa i màgica" de la seua vida, que va anomenar "Contra tot pronòstic".

També et pot interessar

stats