S’inaugura l’exposició sobre la revista de còmic ‘El Víbora’ al Port de Sagunt

L’exposició estarà oberta del 6 al 29 de març al Centre Cívic del municipi.

'El Víbora' és una de les principals exposicions del Festival del Còmic Splash.
'El Víbora' és una de les principals exposicions del Festival del Còmic Splash.

De la mà del Festival del Còmic Splash, arriba l’exposició “‘El Víbora’. La Cúpula, quaranta anys i un dia de còmic underground”, que ofereix un recorregut per la història completa d’aquest còmic contracultural. Amb 400.000 exemplars mensuals venuts, tractava temes polèmics com el consum de drogues i la llibertat sexual des d’una perspectiva crítica i humorística.

L’Splash Sagunt se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de març al Casal Jove del Port de Sagunt i comptarà amb la participació de més de 30 artistes. Alguns d’ells són Pedro Cifuentes, que avançarà un nou volum de La Historia del Arte en cómic i Manel Gimeno, que presentarà Destarifats: ‘El Yayo’, humor gràfic dirigit al públic infantil. El públic també podrà gaudir de les exposicions de Xulia Vicent i Mamen Moreu, entre moltes altres activitats.

El festival Splash Sagunt té el còmic com a únic protagonista, una festa del còmic per a majors i xicotets en què participaran quasi una trentena d’autors i autores nacionals i internacionals. Hi haurà xarrades, signatures, activitats i tallers infantils, el lliurament de premis, pel·lícules, un espectacle d’humor i un concert durant tres dies dedicats al nové art.

També et pot interessar

stats