S'esperen 300.000 assistents al Medusa Festival de Cullera

Els caps de cartell d'enguany són David Guetta i Carl Cox.

L'organització ha anunciat que s'esperen fins a 300.000 assistents
L'organització ha anunciat que s'esperen fins a 300.000 assistents / Medusa

La platja de Cullera, a la Ribera Baixa, acull, a partir d'aquest dimecres i fins el diumenge, la cinquena edició del Medusa Festival amb una suggeridora oferta musical, que enguany té com a caps de cartell David Guetta i Carl Cox.

L'organització ha anunciat que s'esperen fins a 300.000 assistents, i s'ha mostrat optimista quant a les dades de l'impacte econòmic. L'any passat va assolir els 22 milions d'euros i va generar una ocupació directa de més de 1.000 persones. En aquest sentit, el portaveu del Medusa, Andreu Piqueras, ha assenyalat: “Fa mesos que no queden places hoteleres a la ciutat de Cullera i voltants, el ple és absolut i les expectatives són enormes per l'impacte econòmic que genera el festival”.

Les actuacions més esperades són les d'Alesso, Deadmau5 i Carl Cox i, sobretot, la de David Guetta, plat fort que tancarà el festival la nit del diumenge.

El lema de l'escenari principal, de 30 metres d'alçària i 100 d'amplària, és Invaders, amb una decoració de naus espacials i edificis emblemàtics de tot el món, com l'Empire State, l'edifici Chrysler o el pont de San Francisco.

El Medusa Festival compta amb un Punt Violeta contra les violències masclistes, que assessora a homes i dones sobre els comportaments sexistes.

També et pot interessar

stats