S’ajornen els espectacles pirotècnics de la Gran Fira de València per la situació sanitària

Les mascletaes nocturnes s’han posposat fins a finals del mes de juliol

Imatge d’arxiu d’un espectacle pirotècnic
Imatge d’arxiu d’un espectacle pirotècnic / Gran Fira de València

L'Ajuntament de València ha ajornat fins a final de mes els espectacles pirotècnics de la Gran Fira de València previstos per a aquest cap de setmana i el següent, a causa de l'agreujament dels indicadors epidemiològics sobre la situació de la pandèmia per la Covid-19 a la ciutat.

Així ho ha anunciat el regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament, Carlos Galiana, que aquest dimecres ha estat en contacte amb la Conselleria de Sanitat per a prendre les decisions necessàries en funció de les dades actualitzades.

L'edil ha detallat que el consistori ha optat per "fer un exercici de responsabilitat" i mostrar el seu compromís per fer tots els possibles per a combatre la pandèmia i poder recuperar la normalitat en programacions com la de la Gran Fira i amb activitats com els espectacles pirotècnics.

Per això, la Regidoria s'ha posat en contacte amb les empreses que disparaven les dues mascletaes nocturnes programades per a dissabte a les 23 hores (Vulcano i Alpujarreña) i els tres castells del dia 24 (Del Mediterráneo, Valenciana i Zarzoso) per a ajornar-los fins a finals de mes.

També et pot interessar

stats