El Rototom vol celebrar un festival amb 10.000 persones i sense mascaretes

Els organitzadors asseguren que no veuen viable celebrar-lo si no canvia la normativa

Imatge d'un dels concerts del Rototom celebrat a Benicàssim l'any 2019 / Rototom Festival.
Imatge d'un dels concerts del Rototom celebrat a Benicàssim l'any 2019 / Rototom Festival

La direcció del Festival Rototom que se celebra a Benicàssim ha anunciat que es planteja fer una edició amb unes 10.000 persones i sense l'obligació de dur mascareta.

De fet, el seu director Filippo Giunta ha explicat que no veuen viable la celebració de l'edició si no canvia aquesta normativa, ja que la mateixa naturalesa del festival, que es converteix en espai de convivència durant una setmana, no és compatible amb l'ús d'aquest element de manera permanent.

A hores d'ara, el festival, que està previst que se celebre del 16 al 22 d'agost, ha confirmat per al seu programa figures com Julian Marley, Morodo, Alborosie, Barrington Levy, Kofee, Natiruts o Inna de Yard. Amb aquests noms anunciats la direcció del festival explica que tenen un cartell al 50% del que seria una edició normal.

No obstant això, amb la possibilitat d'ampliar els aforaments, es podria augmentar el cartell i el nombre d'escenaris dins del recinte.

En qualsevol cas, des de la direcció seguiran pendents de l'evolució de la pandèmia, del ritme de vacunació i de les restriccions tant internes com externes respecte a la mobilitat per a determinar què es pot fer i en quines condicions.

També et pot interessar

stats