El Rototom de Benicàssim, premiat per promocionar la pau i la convivència

L’Africa Peace Award ha recaigut al llarg de la seua trajectòria en personalitats com la mare Teresa de Calcuta o la Unesco.

VÍDEO | El Rototom de Benicàssim, premiat per promocionar la pau i la convivència

L'organització United Religions Iniciative-Africa (URI) ha premiat el Rototom Sunsplash, el festival reggae que celebra la 25a edició a Benicàssim, amb l’Africa Peace Award. Es tracta d'un guardó que es concedeix anualment a persones o entitats per a reconéixer la seua labor i compromís amb la promoció de la pau i la convivència.   

Ha sigut l'ambaixador Mussie Hailu, activista per la pau i representant d’URI davant de la Unió Africana i l'oficina de l'ONU al continent, qui ha anunciat la notícia a l'organització del festival i al públic. 

Al llarg de la seua trajectòria, el guardó ha recaigut en mans de personalitats com la mare Teresa de Calcuta i en organitzacions com la Unesco o la Comissió Nacional per a la Unitat i Reconciliació a Ruanda, entre d’altres.   

La concessió d'aquest premi marca l'equador del certamen, que va vibrar dissabte amb un cartell de mestissatge i reggae africà.  

També et pot interessar

stats