Rosalía triomfa en els Grammy Llatins 2019

Guanya el premi a àlbum de l'any per 'El mal querer', i Alejandro Sanz s'emporta el premi a l'enregistrament de l'any.

Rosalía triomfa en els Grammy Llatins 2019
Rosalía triomfa en els Grammy Llatins 2019

Definitivament el 2019 és l'any de Rosalía, que s'emporta tres premis en la gala dels Grammy Llatins que ha tingut lloc a Las Vegas. Un d'ells, el de l'àlbum de l'any amb el seu disc El mal querer, treball amb el qual aconsegueix quatre premis. La cantant competia amb artistes com ara Alejandro Sanz, Andrés Calamaro i Luis Fonsi.

Al guardó per l'àlbum de l'any, s'hi han sumat millor àlbum pop vocal contemporani, millor disseny d'empaquetatge i millor enginyeria d'enregistrament per la producció del Guincho, que també s'ha emportat com Rosalía el premi a millor cançó urbana pel senzill Con altura.

En els premis de la música iberoamericana, Rosalía ha explicat que no s'ho esperava per com havia sigut la producció de l'àlbum: "Ho vam fer en un pis, amb dos ordinadors, una targeta de so i ja. Us ho jure". 

Rosalía arriba a aquesta 20 edició dels Grammy Llatins, els tercers de la seua carrera, convertida en un fenomen musical i cultural.

Un altre dels noms propis ha sigut el d'Alejandro Sanz . L'artista, al costat de Camila Cabello, ha guanyat el premi a l'enregistrament de l'any per Mi persona favorita.

També et pot interessar

stats