Rosalía pren Coachella i reparteix amor amb Rauw Alejandro

La de la catalana va ser una de les actuacions més esperades de la segona jornada d’aquest important festival dels Estats Units

Rosalía durant la seua actuació a Coachella
Rosalía durant la seua actuació a Coachella / Coachella

El soroll de les motos han anticipat l’actuació que Rosalía ha oferit aquest dissabte al festival de música californià Coachella davant de desenes de milers de persones. Amb el seu tema Saoko i acompanyada per una dotzena de ballarins, la catalana ha posat el públic en peu. La versatilitat dels seus temes, que combinen els ritmes llatins, amb balades i sons electrònics i pop, sense deixar enrere el flamenc que la caracteritza, s'ha demostrat durant tota l’actuació.

La sorpresa de la nit l’ha donada quan ha pujat a l’escenari el seu promés, el porto-riqueny Rauw Alejandro, amb qui va publicar el projecte conjunt RR a finals de març. Junts van interpretar Beso i Vampiros, dues de les cançons de l’àlbum.

"Amb la seua presència, m'omplin el cor. Jo vinc de Barcelona i és molt especial estar tocant hui ací en aquest escenari", va explicar al públic la també productora.

L'espectacle es va anar arredonint amb les seues habilitats al piano tocant les cançons Hentai i Candy, a més d'un exuberant joc de llums i imatges en les pantalles gegants que custodiaven l'escenari i que van mostrar amb tota classe de detalls com fins i tot va arribar a mesclar-se amb el públic.

És la segona vegada que Rosalía actua a Coachella, després del seu debut el 2019.

També et pot interessar

stats