Rosalía llança l'àlbum 'Motomami+', una versió amb set cançons noves

Moltes revistes han triat Motomami com a millor àlbum del 2022 i el seu tema "Despechá" se situa entre els més reproduïts aquest estiu en la plataforma Spotify

Portada del nou àlbum de Rosalia 'Motomami+'
Portada del nou àlbum de Rosalía 'Motomami+' / Twitter: @rosalia

L'artista catalana Rosalía ha estrenat aquest divendres el seu àlbum Motomami+, una versió actualitzada del seu disc i incorpora set cançons addicionals, entre les quals figura el seu aclamat tema "Despechá".

"Thank Yu:)", "Lax", "La Kilié", "Aislamiento", "Chiri", un enregistrament de "La Fama" en directe des del Palau Sant Jordi i un remix de "Candy" amb el porto-riqueny Chencho Corleone són les set cançons que acaben de conformar aquest treball discogràfic que, en total, té 24 pistes.

La cantant havia estat alimentant els rumors del llançament d'un nou àlbum durant la seua gira mundial i va ser el passat 3 de setembre, en el transcurs del seu concert a San Juan (Puerto Rico), quan va confirmar la notícia.

Hores abans de l'estrena oficial d'aquest nou disc, disponible ja en totes les plataformes digitals, Rosalía va publicar en les seues xarxes socials la portada del projecte, que replica la imatge de Motomami però amb un fons roig en comptes de blanc i afegint el signe + en el seu popular casc de motera.

Rosalía ha anat compartint fragments d'aquestes cançons durant el tour internacional de Motomami amb el qual recorrerà 46 ciutats repartides per quinze països i que pròximament la portarà a Amèrica del Nord, abans d'acabar a Europa amb una última actuació al recinte Accor Arena de París el 18 de desembre.

Mitjans com les revistes Time, Rolling Stone o Billboard han triat Motomami recentment com a millor àlbum del 2022 i el seu tema Despechá se situa entre els més reproduïts aquest estiu en la plataforma Spotify.

A més, Rosalía va estrenar la setmana passada la seua esperada col·laboració amb el novaiorqués Romeo Santos, titulada "El Pañuelo" en la qual demostra la seua capacitat per a fusionar sons flamencs amb la bachata.

També et pot interessar

stats