'Roma soc jo', de Santiago Posteguillo, la novel·la més venuda del 2022

L’escriptor valencià ha venut 180.000 exemplars d’aquest gran relat sobre la vida de Juli Cèsar

Portada del llibre 'Roma soc jo'
Portada del llibre 'Roma soc jo' / Santiago Posteguillo

Roma soc jo: la veritable història de Juli Cèsar, de l’escriptor valencià Santiago Posteguillo (Edicions B), ha sigut la novel·la més venuda de 2022. La segueixen El llibre negre de les hores, d'Eva García Saenz de Urturi (Planeta); i Violeta, d'Isabel Allende (Plaza & Janés).

Segons han informat fonts de la Confederació Espanyola de Gremis i Associacions de Llibreters, a aquestes tres novel·les s'uneix com un dels llibres més venuts de l'any Com fer que et passen coses bones, de la psiquiatra Marian Rojas Estapé (Espasa).

Les novel·les que més vendes han aconseguit durant Nadal han sigut l'última obra de Dolores Redondo, Esperant el diluvi (Destino), publicada el mes de novembre passat; Todo va a mejorar, d'Almudena Grandes (Tusquets); Revolución, d'Arturo Pérez-Reverte (Alfaguara), i l'obra guanyadora del Premi Planeta 2022, Lluny de Louisiana, de Luz Gabás.

Segons l’editorial, la novel·la històrica Roma soc jo va superar la xifra dels 180.000 exemplars venuts, sumats entre tots els seus formats: la novel·la s'ha publicat en castellà en Edicions B, en català en el segell Rosa dels Vents, i s'ha llançat també en format ebook i en audiollibre.

La novel·la, primera part d'un gran relat sobre la vida de Juli Cèsar i que s'ha publicat, a més, en tots els països de parla hispana, també ha ocupat al llarg d'aquest passat any els primers llocs de les llistes de supervendes a Mèxic, l'Argentina, Colòmbia i Xile. 

També et pot interessar

stats