Rocío Huet dirigirà la Rambleta de València

L’advocada assumirà el càrrec que va quedar buit després de la sobtada mort de Lorena Palau

Rocio huet, nova directora de La Rambleta
Rocio huet, nova directora de La Rambleta / Rocio Huet Abogados

Rocío Huet, llicenciada en Dret i advocada ha sigut triada per a ocupar la direcció de La Rambleta de València. El càrrec va quedar buit fa poc més d’un mes a causa de la sobtada mort de l’anterior directora, Lorena Palau, una pèrdua que va commocionar el món cultural.

Per la seua "qualitat humana, capacitat de gestió i sensibilitat, i coneixement del projecte", el consell d'administració de Bulevard de l'Art i la Cultura, SA, entitat que gestiona el centre cultural, ha nomenat Huet, "després de l'oportuna deliberació sobre diversos candidats". 

La nova directora ja formava part de l'equip de La Rambleta, com a assessora externa del centre i secretària del consell d'administració de Bulevard de l'Art i la Cultura, SA des de fa més de sis anys, per la qual cosa mantenia "una intensa relació amb la seua predecessora, així com amb l'actual equip i proveïdors", subratllen.

Destaquen que és una gran amant del pensament i la cultura, i que ha exercit càrrecs en aquest àmbit, com el de coordinadora de la Fundació Eutherpe a la Comunitat Valenciana o membre de la junta directiva de l'Associació Valenciana de Juristes Demòcrates, càrrec que manté en l'actualitat.

La directora continuarà el projecte cultural de La Rambleta amb la mateixa línia de "programació eclèctica, moderna i inclusiva que Lorena Palau va impulsar durant tots aquests anys al capdavant del centre cultural", conclouen des de l'espai.

També et pot interessar

stats