Riure's en públic de les misèries pròpies: el xou 'La ruina' aterra a València

La Rambleta acull l'espectacle de Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, on els assistents comparteixen les seues experiències més humiliants en clau d’humor

Entrevistem els creadors del pòdcast 'La Ruina', que aquest dissabte estan a València / À Punt NTC

Els creadors i guionistes Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull porten aquest dissabte a La Rambleta de València el seu xou en format de pòdcast en directe La Ruina, un aclamat espai on el públic i els convidats comparteixen els moments més vergonyosos de les seues vides per a capgirar-los en clau d’humor.

El programa, que es pot seguir en el seu canal a Youtube, complirà dins de poc el centenar d’emissions, en les quals s’escullen a l’atzar alguns assistents al xou perquè conten des de l’escenari les seues misèries, sempre acompanyades dels comentaris dels dos conductors, que s’encarreguen de disseccionar-les per a assegurar els riures.

“La gent que puja a l’escenari ha explicat tantes vegades la seua història que ha anat polint-la perquè faça més gràcia”, explica Fuentes, qui assegura que els assistents moltes vegades “de forma inconscient” fan la seua feina, “estan fent un monòleg”.

Entre els elements comuns de les històries més divertides “trobem aquells moments on no podem controlar tota la situació, quan estem de festa o en una cita, per exemple”, afegeix Taltavull, “són els moments en què ens creiem més llestos i acabem fent el ridícul”.

En cada emissió compten amb la presència d’un convidat especial que també comparteix les seues vivències més humiliants. Marc Giró, Ana Morgade, Berto Romero o els Venga Monjas són alguns dels protagonistes que han precedit a la persona convidada que acompanyarà el duet a La Rambleta i que es coneixerà en l’últim moment. N'estarem pendents.

També et pot interessar

stats