Rigoberta Bandini, Zoo i Hombres G, entre els artistes del Som Festival de Castelló

El recinte té capacitat per albergar a unes 5.000 persones en cada concert

Rigoberta Bandini serà una de les artistes que actuarà a Castello de la Plana
Rigoberta Bandini serà una de les artistes que actuarà a Castelló de la Plana / Som Festival

Castelló de la Plana obri aquest divendres un nou cicle de concerts amb Som Festival, una agenda d'actuacions musicals que tindran lloc els dies 5, 6, 11, 12, 13, 19 i 20 d'agost, al varador del Reial Club Nàutic de Castelló.

Hombres G, creador d’alguns dels temes musicals que van marcar a tota una generació, com "Devuélveme a mi chica" o "Venezia", serà el primer gran grup en pujar a l'escenari per tocar algunes de les cançons que han escrit al llarg dels últims trenta-cinc anys. A més, les persones assistents podran gaudir de la música del grup castellonenc Resilientes Rock Band i l’artista Lord Visnú.

Altres artistes que actuaran en aquest festival són Vanesa Martín i Marie Bernete, el dia 6; Zoo, Fakir i Kawak, i un DJ convidat sorpresa, el dia 11; Malú, el divendres dia 12; els segueixen Leiva i Ainda, el dissabte 13; Rigoberta Bandini i Carlos Bru, el dia 19 i l'última jornada, el 20 d'agost, hi haurà un concert tribut a Michael Jackson.

El recinte té capacitat per a albergar unes 5.000 persones en cada concert i disposarà d'un espai gastronòmic per a poder consumir menjar i beguda dins.

També et pot interessar

stats