Les revetles de Sant Joan ocupen els carrers de València aquest dissabte

Es preveuen talls al trànsit en nombrosos punts de la ciutat on les comissions falleres celebraran fogueres i revetles

Una revetla de Sant Joan a València
Una revetla de Sant Joan a València / Ajuntament de València

Amb motiu de la Nit de Sant Joan, el pròxim 23 de juny, una bona part de les comissions falleres de la ciutat de València celebren revetles i fogueres la nit d’aquest dissabte 17 de juny, una setmana abans del que està previst. La resta de les comissions celebraran aquesta festivitat dissabte dia 24.

Segons informen des de l’Ajuntament de València, “les emissions sonores han de finalitzar com a màxim a les 3:00” de la matinada i no podran superar els 85 decibels.

A conseqüència de la celebració de les fogueres i la instal·lació dels envelats, nombrosos carrers de la ciutat seran tallats al trànsit des de les 9:00 hores d’aquest dissabte, a causa de la celebració d'activitats diürnes, i fins a les 3:00 de la matinada.

A banda, la Federació de la Pólvora de Benicalap té previst llançar una macromascletà a les 21:00 hores des de l’avinguda del Levante UD. La pirotècnia Vulcano serà l’encarregada de disparar aquest espectacle en el context d’una festa que comptarà amb DJ des de les 17:00 hores i que es preveu multitudinària.

També et pot interessar

stats