Reubicada el 60% de la programació del Palau de la Música

Aprofitarà les obres per a renovar la climatització, les butaques i els panells acústics.

VÍDEO | Reubicada el 60% de la programació del Palau de la Música
24 de juliol 2019 - 23:26

Després dels despreniments ocorreguts al sostre del Palau de la Música, l'entitat ja ha traslladat un 60% de la seua programació de la temporada 2019-2020 a altres espais, com ara el Palau de les Arts o el Palau de Congressos. L'altre 40% encara està pendent de confirmar l'espai on es podria dur a terme.

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals de l'Ajuntament de València, Glòria Tello, ha explicat que els tècnics del Palau i de l'Ajuntament estan elaborant un plec de condicions per a traure a concurs les obres del Palau, després del despreniment ocorregut el passat 29 de juny al sostre de la Sala Rodrigo, sobre el pati de butaques. Entre les principals millores, a més d'arreglar la part despresa, també es millorarà el sistema de climatització, les butaques o la instal·lació de panells acústics.

Entre les principals ubicacions que s'està pensant per a acollir concerts es troba l'Almodí, del qual assegura que té una acústica molt bona, però on encara estan pendents de documentació. Per la seua part, la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha manifestat que la ciutat té més sales i espais culturals que també poden servir com a suport perquè la programació no es perda.

També et pot interessar

stats