El restaurant valencià Living Bakkali, entre els més bonics del món

És l'únic local espanyol que participarà en la final de la categoria Standalone en el certamen Restaurant & Bar Design Awards 2022 que se celebrarà a Londres a l'octubre

Interior del restaurant Living Bakkali
Interior del restaurant Living Bakkali / Facebook Living Bakkali

El restaurant valencià Living Bakkali s'ha situat ja entre els més bonics del món en la final del Restaurant & Bar Design Awards 2022 en la categoria Standalone, la qual cosa converteix aquest lloc en l'únic restaurant espanyol que podria optar al guardó en la seua categoria.

La final, que tindrà lloc a Londres durant el mes octubre, serà precedida per la publicació definitiva de finalistes el 5 de setembre, data en la qual es coneixeran la resta d'espais classificats, segons ha informat el restaurant en un comunicat.

El local, situat al carrer de Xile de València, compta amb un interiorisme dissenyat per l'estudi valencià Masquespacio i és una recreació minuciosa i detallista de l'Orient fantàstic.

Es tracta, segons les mateixes fonts, "d'un oasi en ple barri de l'avinguda d'Aragó, pensat per a gaudir d'una vetlada distesa i relaxada, en un enclavament caracteritzat per una simulació de l'arquitectura de tova on les línies corbes i els colors terra cobren vida a la meitat del desert".

El restaurant, que va obrir el mes d'octubre passat, ha aconseguit posicionar-se en molt poc temps entre els restaurants més freqüentats de la ciutat de València, i penja el cartell de "complet" cada dia i amb diverses setmanes d'antelació.

També et pot interessar

stats