Naix Casa Axis, una residència artística internacional en una mansió de l'Eliana

El projecte de Felipe Pantone vol ser un punt de trobada per a artistes i una sala d'exposicions

El disseny de l'habitatge és obra d'Antonio Segura
El disseny de l'habitatge és obra d'Antonio Segura / @CASAAXIS

Camp de Túria/ Felipe Pantone, considerat com un dels artistes espanyols amb major projecció internacional, ha anunciat la posada en marxa de Casa Axis, un "refugi creatiu" que tindrà lloc en la residència i estudi de l'artista, el gran xalet space age de l'Eliana (Camp de Túria). Casa Axis actuarà com un punt de trobada per a artistes de diverses disciplines mitjançant un programa de residències artístiques i, a més, comptarà amb una àrea expositiva que albergarà la col·lecció privada de Pantone.

"El meu objectiu és donar suport a una comunitat vibrant d'artistes, units en la passió per trencar barreres i començar un diàleg artístic", ha comentat el creador en les xarxes socials, i avança que espera "crear un espai on la inspiració no tinga límits i oferir a la comunitat artística un lloc idoni per a la creativitat".

L'habitatge, que compta amb 7.000 m² de terreny, una discoteca, pista de tenis i un gran catàleg de peces de disseny, també té la seua pròpia història: construïda entre 1972 i 1976 a partir d'una idea d'Antonio Segura, ha servit de localització per a rodatges de pel·lícules com a Llenos de gracia i sèries com Black Mirror (concretament, l'episodi "Beyond the sea" de l'última temporada).

Pantone, nascut a Buenos Aires i llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, es defineix com a especialista en el dinamisme, la transformació i la revolució digital.

També et pot interessar

stats