Es reprenen les presentacions de les belleses de les comissions

Més de cinquanta comissions les van haver de posposar a causa de l'estat d'alarma

La Foguera Parc de les Avingudes presenta les seues belleses
La Foguera Parc de les Avingudes presenta les seues belleses / Cristina Lavara (À Punt NTC)

Aquest dissabte comença el nou calendari de presentacions de les belleses de les comissions que encara no l'han celebrada després que la declaració de l'estat d'alarma obligara a suspendre els actes de presentació i, posteriorment, les fogueres.

L'Ajuntament d'Alacant, juntament amb la Federació de Fogueres, han desenvolupat un pla de contingència que permetrà la celebració d'aquestes 52 presentacions seguint totes les mesures sanitàries i de protecció. El document ha sigut examinat per l'alcalde de la ciutat, Luis Barcala, el regidor d'Infraestructures i Manteniment, José Ramón González, i la presidenta de la Federació, Toñi Martín-Zarco.

Les presentacions es duran a terme entre el 12 de setembre i el 22 de novembre, per torns, en tres escenaris a l'aire lliure: la plaça de l'Ajuntament i els parcs del Morant i de l'antiga cotxera de tramvies.

De tots els actes que conformen les festes en honor a Sant Joan, en 2020 només s’ha fet el soparet de la plantà i la nit del foc, i sempre seguint les més estrictes mesures de seguretat per a evitar la propagació de la Covid-19.

També et pot interessar

stats