‘De repente la noche’ s’endú el Far d’Argent a millor curtmetratge de l’Alfàs del Pi

El segon premi ha sigut per a l’obra ‘Tariq’ de Guillermo Ríos i el tercer per a ‘Tono menor’ produïda per Iván Sáinz-Pardo.

31a edició del Festival de Cine de l’Alfàs del Pi
31a edició del Festival de Cine de l’Alfàs del Pi / Morell (Efe)

El curtmetratge d’Ignacio de Vicente i Cristina Bodelón De repente la noche ha aconseguit fer-se amb el màxim guardó de la 31a edició del Festival de Cine de l’Alfàs del Pi en guanyar el Far de Plata al millor curtmetratge dotat amb 4.000 euros. Els directors del projecte han rebut el premi de mans de l’actor de Campeones Jesús Vidal.

L’obra conta la història d’una parella amb una filla que pateix una malaltia greu i que necessita un transplantament d’un germà que siga genèticament compatible per a poder sobreviure. La dona torna a quedar-se embarassada, però la solitud i algunes ports fan que se submergisca en un obscur abisme.

El segon premi, dotat amb 2.000 euros, ha sigut per al curt Tariq de Guillermo Ríos, mentre el tercer premi, amb 1.000 euros de guardó, ha sigut per a Tono menor produïda per Iván Sáinz-Pardo.

D’altra banda, el jurat del Festival ha premiat l’actriu Marta Nieto pel seu treball en De repente la noche. El premi al millor actor ha sigut per a Yuric Allison pel seu paper en Fear. El premi a millor director ha correspost a Salvador Calvo per Maras i el premi al millor guió ha anat a parar a les mans d’Iván Sáinz-Pardo per Brócoli. Mateusz Smolka s’ha emportat el premi a la millor fotografia per Tariq.

El palmarés el completa el curtmetratge Tu también tienes cosquillas de Lucía Valverde ha guanyat el premi al millor curtmetratge dirigit per dones.

També et pot interessar