"Renovant la vida" és el nou single de la rapera JazzWoman amb Eryfukkssia

La rapera valenciana presenta el primer single i clip de la nova col·lecció de cançons que anirà descobrint durant el 2021

Jazzwoman, la rapera valenciana presenta el primer single. / À Punt NTC

Aquest matí la rapera d'Aldaia JazzWoman ha visitat les instal·lacions d'À Punt Mèdia per a presentar-nos el seu últim treball, "Renovant la vida'. Una cançó que compta amb la producció del músic J. Man i amb la col·laboració vocal de la cantant Eryfukkssia.

Després de publicar el seu nou àlbum Malèfica el març de 2020, disc amb el qual JazzWoman ha aconseguit el Premi Enderrock 2021 a millor àlbum de músiques urbanes, la rapera valenciana presenta “Renovant la vida”, el primer d’una sèrie de singles i clips que veuran la llum durant el 2021.

JazzWoman encara amb “Renovant la vida” una nova etapa amb la intenció de deixar enrere un 2020 pandèmic i la cançó actua com a catarsi amb la qual canviar de perspectiva cap a una nova etapa, vital i artística, escodrinyant tots aquells sentiments i experiències negatives per donar-los la volta i fer, de tot allò negatiu, una palanca per a avançar.

La rapera valenciana promet un bon reguitzell de temes que incorporarà al repertori en directe que dona forma al seu espectacle del disc, Maléfica, i que ja té les primeres dates confirmades a Telecogresca, Cultura Contemporània de Reus, Festival Cruïlla, Barraques de Sitges i moltes més.

També et pot interessar

stats