Les reines falleres de Borriana indulten els ninots que se salven de la Cremà

Les falles Barri València i Barri la Mercé han sigut les seleccionades per les comissions borrianenques

Les reines falleres de Borriana, Sandra Candau i Ana Giménez, han donat a conéixer quins seran els ninots indultats / À Punt NTC

Les reines falleres de Borriana (Plana Baixa), Sandra Candau i Ana Giménez, han donat a conéixer quins seran els ninots que se salvaran de la Cremà la Nit de Sant Josep. Ho han anunciat precisament durant la inauguració d'una exposició sobre ninots indultats que es podrà visitar al centre cultural La Mercé del municipi fins al 14 de març.

El veredicte dels representants de les díhuit comissions borrianenques ha establert que, enguany, l’estendard del ninot indultat gran siga per a la falla Barri València, amb una escena de l’artista Manuel Martínez que consisteix en una representació de la deessa Persèfone, que compta fins i tot amb il·luminació pròpia.

Pel que fa a les infantils, la guanyadora ha sigut la falla Barri la Mercé, amb un ninot fet per la comissió mateixa, que revalida el títol que va aconseguir el 2020.

L’alegria i l’emoció s’han viscut en aquest preludi de la recta final de les Falles 2022, que arranquen oficialment diumenge, amb el Pregó i la Crida des de l'Ajuntament.

També et pot interessar

stats