Rebel·lió, la nova producció del teatre Escalante, s'estrena divendres al Palau de les Arts

És la proposta de Dansa València per al públic infantil 

Rebel·lió, la nova producció del teatre Escalante, s'estrena divendres al Palau de les Arts / À Punt NTC

Rebel·lió és la nova producció del teatre Escalante i s'estrena aquest divendres al Palau de les Arts. És una adaptació de La revolta dels animals, de George Orwell, que pretén transmetre als més menuts valors com la solidaritat, la companyonia o la tolerància.

Creada per Marea Danza i sota la direcció de Xavo Giménez i María Cárdenas, de la Teta Calva , Rebel·lió presenta a través de la dansa una relectura en clau femenina de l'obra d'Orwell. Un al·legat a favor de la llibertat i contra l'opressió que s’hi plasma traspassant l'acció de la novel·la a una fàbrica, un espai dissenyat per Luis Crespo, i amb el vestuari de Ana Garay. Rebel·lió explora les infinites possibilitats del cos, interpretats per les ballarines Elena Marava, Lourdes de la Rúa, Paula Sebastián, Rosa Sanz i Yolanda López. Amb una coreografia, orquestrada per la Premi Nacional de Dansa Olga Pericet i amb la banda sonora de Carles Chiner.

Durant quasi un mes, el públic familiar i adult podrà deixar-se seduir per aquesta obra revolucionària traslladada a l'univers infantil amb un llenguatge escènic molt atractiu en el qual el ball flamenc i la dansa espanyola es fonen amb les tècniques teatrals, l'escenografia i la dramatúrgia més experimental.

També et pot interessar

stats