El raper Rapsusklei assegura que necessitem educació en valors i reflexió per restablir la llibertat d'expressió

L'artista ha defensat la llibertat d'expressió en la música.

Rapsusklei parla sobre la llibertat d'expressió en el Menador de Castelló
Rapsusklei parla sobre la llibertat d'expressió en el Menador de Castelló
13 de juny 2018 - 00:53

Un dels artistes més importants del rap espanyol, Rapsusklei, ha defensat la llibertat d'expressió en la música durant l'última xarrada del cicle "Encontres Musicals", organitzat per la Universitat Jaume I al espai cultural Menador, a Castelló.

Este cantant assegura que no medeix el missatge però sí les paraules per a expressar el que pensa, tot i que reconeix que això és una "qüestió personal" i que cada artista té el seu estil. Lamenta que hui en dia companys de professió estan perseguits per la justícia, com Valtonic, del que assegura "no m'agrada el que diu però té tot el meu suport perquè sí estic a favor de la llibertat d'expressió". 

Davant d'una sala plena d'assistents amb ganes de participar en el col.loqui, Rapsusklei ha apel·lat a l'educació en valors i la reflexió per poder tornar a gaudir amb plenitud de la llibertat d'expressió en Espanya.

El sociòleg, compositor i cantant, Joan Palomares, i la periodista, Asun Pérez, han debatut amb el públic d'altres dimensions de la llibertat d'expressió en la música, com ara la cosificació de la dona per part d'alguns estils musicals com el trap.

També et pot interessar

stats