Quique Dacosta trasllada l'essència mediterrània a l'hotel Ritz de Madrid

El xef de Dénia dirigeix els nous cinc espais culinaris de l'hotel de luxe de Madrid

Entrevista a Quique Dacosta a l'hotel Ritz

El renovat Hotel Ritz fa olor de Mediterrani en ple centre de Madrid. El responsable és Quique Dacosta. El reputat cuiner, establit a Dénia, trasllada la màgia dels fogons valencians a l'oferta culinària de l'hotel. El cinc estreles aspira a afegir ara alguna estrela Michelin.

L'equip de Dacosta s'estrena en la direcció dels cinc espais de restauració del Ritz. Un repte complicat, ens admet, ja que suposa defendre cada dia "cinc conceptes de restauració diferents", des del restaurant a la cocteleria.

"El record a la Comunitat Valenciana està implícit en tots els espais, però no perquè siga una imposició, sinó perquè és un sentiment. Jo cuine des dels 14 anys a la Comunitat Valenciana i no podia ser d'una altra manera", ha explicat en À Punt el xef, que n'ha aconseguit tres estreles Michelin en seu restaurant de Dénia.

L'essència de la Marina es trasllada ara a Madrid, on esperen a la clientela l'arròs del senyoret o les gambes de Dénia bollides en aigua marina marca de la casa.

També et pot interessar