Quinze anys de ‘L’Alqueria Blanca’

Un 23 de setembre la sèrie entrava a les cases dels valencians i valencianes per a presentar les vivències d’un poblet dels anys seixanta

Quinze anys de 'L'Alqueria Blanca', la sèrie més volguda pels valencians i les valencianes / À Punt NTC

Un dia com hui, fa quinze anys, els espectadors de Canal 9 posaven nom i cara a uns quants habitants d'un xicotet poble de l'Alcoià. L'Alqueria Blanca entrava a les cases dels valencians i valencianes per a presentar les vivències d’un poblet dels anys seixanta.

El 24 de novembre de 2013 s’emetria l’últim capítol de la sèrie en Canal 9, l’últim diumenge abans del tancament de la televisió valenciana. I encara que hi havia cinc capítols més gravats, els espectadors més fidels van haver d’esperar a l’obertura d’À Punt per a poder-los veure.

El 2020, es va anunciar que a principis del següent any s’estrenaria una nova temporada de 18 capítols, ambientada uns mesos després del punt en què havia quedat penjada la trama. I va ser a partir del 2022 quan la sèrie va passar a formar part de la graella diària d’entre setmana.

Al llarg de vora tres-cents capítols, són molts els personatges que han entrat i eixit de la ficció i moltes les trames que s'han anat succeint entre els Falcó i els Pedreguer. Però el que està clar és que els personatges de L'Alqueria Blanca són tan nostres que no semblen de ficció.

També et pot interessar

stats