Quines són les deu cançons més alegres de la història?

Un expert en neurociència ha trobat la fórmula matemàtica per a detectar si una cançó pot generar felicitat

Quines són les deu cançons més alegres de la història? / À Punt NTC

Està comprovat científicament que hi ha cançons que generen felicitat. La combinació de lletres alegres, ritme i els acords adequats generen més dopamina, l'hormona de la felicitat. Ara, un expert en neurociència ha trobat la fórmula matemàtica i ha elaborat la llista de les deu cançons més alegres de la història.

"Don't Stop Me Now", de Queen, encapçala la llista de les deu cançons més alegres de la història. La banda de Freddie Mercury la va gravar l'any 1978, dos anys abans d’un altre himne generacional, "Dancing Queen", d’ABBA

Una llista que continua amb un altre clàssic, "Good Vibrations" de The Beach Boys. Després dels californians i en quarta posició està "Uptown Girl", de Billy Joel.

Tampoc s’escapa de la llista la banda sonora de Rocky, "Eye of the Tiger", que fa més lleuger un entrenament al gimnàs. I amb la sisena posició, "I’m a Believer" de The Monkees. 

Cyndi Lauper i el seu "Girls Just Wanna Have Fun" no pot faltar com també uns altres ídols dels huitanta com són Bon Jovi amb "Livin’ on a Prayer".

Continua la llista un clàssic de bodes i celebracions, "I Will Survive", de Gloria Gaynor. Tot un símbol de la música disco. La llista de la felicitat es tanca amb "Walking on Sunshine" de Katrina & The Waves. 

També et pot interessar

stats