Quaranta-cinc anys d’història del Festival Internacional de Cinema Independent d'Elx

El festival mira cap al futur i s’obri als llargmetratges i a les sèries de ficció

Quaranta-cinc anys d’història del Festival Internacional de Cinema Independent d'Elx / À Punt NTC

L'Hort del Xocolater d'Elx i la platja dels Arenals del Sol acullen les projeccions de curtmetratges del festival de cine independent de la ciutat. Una plataforma per als Goya que mira cap al futur amb vocació d'obrir-se als llargmetratges i a les sèries de ficció.

Cemento y acero, d'Oriol Villar, protagonitzada per Luis Tosar i Daniel Guzmán; El misterioso tranvía, de Carlos Baena o Phonorama, de l'alacantí Alex Rey, són alguns dels curtmetratges que dimarts es van projectar a l'Hort del Xocolater i la platja dels Arenals del Sol, a Elx. 

Quaranta-cinc anys d'un festival internacional de cine independent que enguany ha saltat també als llargmetratges òperes primes de directors i vol continuar creixent. “Enguany hem posat una llavor per a entrar en la ficció i les sèries de televisió”, ha assegurat Vicente Sanchis, director de l’esdeveniment. 

En total, es projecten 85 curtmetratges seleccionats de 2.500 candidatures entre els quals podem veure comèdia, humor, animació i sobretot drama, a causa, possiblement, de la crisi sanitària. 

Les projeccions acaben demà i divendres coneixerem els premiats. Aquesta nit, entre d'altres, es podrà veure el curt Kellys, de Javier Fesser, i actrius com ara la il·licitana Cristina Alcázar o la valenciana Paula Usero.  

També et pot interessar

stats