‘Puro Perú’, un còmic que mostra les conseqüències del canvi climàtic

Huit reconeguts il·lustradors participen en el projecte coordinat per MacDiego, la portada del qual firma el valencià Sento Llobell.

El capítol 3 és obra de Pam López i parla de l'impacte del canvi climàtic en la serra de Perú
El capítol 3 és obra de Pam López i parla de l'impacte del canvi climàtic en la serra de Perú

El còmic Puro Perú és un àlbum gràfic sobre la situació mediambiental al nostre planeta que busca augmentar-ne el coneixement i conscienciar sobre el canvi climàtic. És una iniciativa de l'ONG CESAL amb la direcció artística de MacDiego i reconeguts dibuixants i guionistes com Pam López i Paco Roca. A més la portada la firma el valencià Sento Llobell. 

 

En Puro Perú onze dibuixants i guionistes ens presenten diverses històries sobre el canvi climàtic i les seues conseqüències per al nostre planeta, amb el Perú, el tercer país més vulnerable a la situació d'emergència climàtica que vivim, com a protagonista.

El resultat són huit capítols independents que ens acosten al país llatinoamericà d'una manera molt personal, en un viatge carregat de tradicions i sabers ancestrals. L'àlbum comença amb una introducció del periodista de l'oratge Roberto Brasero a la qual segueixen huit capítols firmats per autors de la talla de Paco Roca (Premi Nacional del Còmic), Ana Miralles i Emilio Ruiz, Pam López i Francisco Sánchez, Teresa Valero, Juan Carlos San Román “Calo”, Javier d'Isusi junt amb Álex Orbe, Núria Tamarit i Rubén Jiménez, el Rubencio, amb portada de Sento Llobell.

També et pot interessar

stats