Pupil·les ens convida al ball i la sororitat amb el seu nou single, 'Festa major'

Produïda per Mark Dasousa, aquesta cançó és una oda a l'amistat que parla de "menjar-se el món", "espantar la por" i "calmar la tempesta" juntes

Pupil·les
Una imatge del seu nou videoclip de la cançó 'Festa major'
27 d'octubre 2021 - 11:26

"Sé que si caic, m'alces de seguida". Així comença "Festa major", el segon avançament del que serà el pròxim disc de Pupil·les. El grup valencià de música rap integrat per Natàlia Pons i Mireia Matoses torna amb lletres que aposten per la sororitat i l'amistat entre les dones. Amb ritmes festius i que conviden al ball, aquesta cançó és una oda eufòrica a l'amistat. "Festa major" té un missatge optimista en què dues amigues parlen de "menjar-se el món", "espantar la por" i "calmar la tempesta" juntes. De nou han comptat amb el productor valencià de moda, Mark Dasousa, per a crear el tema.

La seua carta de presentació, que els va obrir les portes en tot el territori musical en valencià, va ser Bruixes de dol el 2014. Després arribaria el seu segon treball, Les silenciades, gravat i produït en Atomic Studio, l’estudi capitanejat pel productor Mark Dasousa, que les va acabar de consolidar l’any 2017. La seua senya d'identitat són les lletres compromeses amb sons festius amb unes bases treballades i molt ben acabades. El 2019 van publicar l'EP Rímmel, que van presentar per tots els Països Catalans.

També et pot interessar

stats