Punts violeta per uns festivals lliures de violències masclistes

El Low Festival, l'Arenal Sound i el Medusa Sun Beach disposaran d'espais que informaran i assistiran les dones.

Punts violeta per uns festivals lliures de violències masclistes
Punts violeta per uns festivals lliures de violències masclistes

Un any més, els festivals de música que se celebren la Comunitat Valenciana tindran punts violeta que informaran i assistiran les dones en cas d'agressió sexual o violència masclista. 

Aquest servei, que ofereix la Consellera d'Igualtat en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, estarà en el Low Festival, que se celebrarà entre el 26 i el 28 de juliol a Benidorm; en l'Arenal Sound, a Borriana, entre els dies 30 de juliol i 4 d'agost; i el Medusa Sun Beach, que obrirà les portes entre el 7 i el 12 d'agost a Cullera. Disposaran de presència professional especialitzada en agressions masclistes i oferiran assessorament psicològic, legal i emocional.

La directora general de l'Institut Valencià de les Dones, Maria Such, ha celebrat que responsables dels grans festivals que s'organitzen en territori valencià ja han assumit aquest servei com a propi, la qual cosa evidencia "el compromís del sector amb unes festes lliures de violència masclista". L'any passat els punts d'informació atengueren 16.000 persones durant la temporada d'estiu. 

També et pot interessar

stats