Puig: “La gala dels Goya 2022 és una gran oportunitat per a la recuperació”

Els Goya 2022 preparen un nou model de gala a València, amb diversos presentadors i la tornada del públic

Preparatius per a la gala dels Goya 2022

La 36 edició dels Premis Goya, que se celebrarà a València el 12 de febrer de 2022, apostarà per un "nou model" de gala que "superarà el concepte del presentador únic o la parella" i comptarà amb diversos presentadors. El públic es "retrobarà" amb el cine en un esdeveniment en el qual els espectadors tornaran a la sala, en aquest cas, al Palau de les Arts.

Així ho ha avançat aquest divendres el president de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya, Mariano Barroso, durant una roda de premsa en el Palau de les Arts, escenari que acollirà d'ací a cinc mesos "el retrobament del cine amb el públic" i en el qual hi haurà "molta presència" i "protagonisme" del cineasta valencià Luis García Berlanga, en la commemoració del centenari del seu naixement.

A l'acte també han assistit el president de la Generalitat, Ximo Puig; el president de la Diputació de València, Toni Gaspar; l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó; la vicealcaldessa, Sandra Gómez, i el vicepresident de l'Acadèmia, Rafael Portela.

Barroso ha destacat que en aquesta edició es pretén apostar per un model de gala "més dinàmica" amb diversos presentadors que comptaran amb el seu "propi espai de protagonisme" durant l'esdeveniment i "representaran un aspecte concret del nostre cine". A més, ha assenyalat que l'esdeveniment també tindrà, com és habitual, actuacions musicals, així com diversos "moments per al record".

Durant aquesta gala "es podrà tornar a viure la proximitat de l'altre i el cine tornarà a permetre'ns estar junts", ha manifestat, al mateix temps que ha assegurat que "hi haurà públic a la sala, a diferència de l'any passat", ha assegurat."

També et pot interessar

stats