La prova de veus, tret d’eixida del Misteri d’Elx

Els xiquets cantadors han participat en el primer assaig d’aquest drama sacre

Fragments de l'Araceli, l'Àngel, la Coronació i els Motets de Maria, han fet vibrar el saló de plens

El saló de plens del consistori il·licità s’ha omplit aquest dissabte de vesprada de veus angelicals. En aquest espai s’ha celebrat la prova de veus, que dona el tir d’eixida a la representació del Misteri d’Elx. 

Els xiquets que hi participen han assajat de forma pública després de preparar-se durant tot l'any. Amb l'atenta mirada del Patronat del Misteri, regidors i regidores, entitats festeres i familiars, les criatures han interpretat algunes peces del drama sacre il·licità.

Fragments de l'Araceli, l'Àngel, la Coronació i els Motets de Maria, han fet vibrar el saló de plens. Després de la interpretació, l'ovació no s'ha fet esperar. Una vegada fet aquest primer assaig, encara els en falta un altre, la prova de l'àngel que es porta a terme cada 10 d'agost.

Així, es permet comprovar que els xiquets que interpreten els personatges de Maria i els àngels del seu seguici no pateixen vertigen. Per l'ascens al cel de la Mare de Déu, s'eleven fins a 30 metres d'altura.

L'11, 12 i 13 d'agost seran els assajos generals d'aquesta obra, un drama d'origen medieval que representa la mort, coronació i ascensió al cel, de l'ànima de la Mare de Déu.

També et pot interessar

stats