Prop de 3.000 espectadors han assistit al V Festival Il·luminAr-te

Aquesta cinquena edició ha comptat amb espectacles de màgia, dansa i música.

Els directors artístics del festival han afirmat que aquesta edició d’Il·luminAr-te acaba amb un balanç molt positiu
Els directors artístics del festival han afirmat que aquesta edició d’Il·luminAr-te acaba amb un balanç molt positiu / Ajuntament de Sagunt

El V Festival Il·luminAr-te tanca amb unes xifres que freguen els 3.000 espectadors totals, i amb una mitjana de 250 per espectacle. L'edició de 2020 de la mostra de teatre de llums i ombres, organitzada per la Regidoria de Joventut i Infància, amb la col·laboració de la companyia local Teatres de la Llum, s'ha celebrat de nou al Casal Jove i al Centre Cultural Mario Monreal amb una programació molt completa de representacions teatrals per a tots els públics que es va desenvolupar durant dos caps de setmana.

En aquesta edició s'han oferit propostes d'actuacions molt diferents, les quals tracten sobre el llenguatge de les llums i de les ombres. Des de l'organització destaquen que cada any va pujant el nivell de les companyies que participen en el festival i que, especialment enguany, l'èxit ha sigut superior, ja que en la majoria de les activitats s'ha completat l'aforament amb llista d'espera i el públic, tant infantil, escolar com adult, s'hi ha mostrat molt satisfet.

Els directors artístics del festival, Mariola Ponce i Vicent Ortolà, han afirmat que esta edició d’Il·luminAr-te acaba amb un balanç molt positiu, tal com avalen les dades d'assistència, que confirmen que aquest festival està molt present en la vida cultural de Sagunt, però també en el panorama cultural nacional i internacional.

També et pot interessar

stats