La promotora de la gira de Malú denúncia la "cancel·lació unilateral" d'un concert a Castelló de la Plana

L'organització del SOM festival va anunciar que s’havia de cancel·lar "per no poder garantir la viabilitat en òptimes condicions per al públic"

Imatge d’arxiu de Malú durant un concert
Imatge d’arxiu de Malú durant un concert / Ricardo Rubio (Europa Press)

Proactiv Entertainment, la promotora de la gira de Malú, ha denunciat la "cancel·lació unilateral" d'una actuació de la cantant prevista per a aquest divendres en el SOM Festival de Castelló de la Plana. Davant aquest escenari, han anunciat que els seus advocats prendran les mesures pertinents.

Aquest passat dimarts, l'organització del festival va anunciar que l'espectacle de Malú havia hagut de cancel·lar-se "per no poder garantir la viabilitat en òptimes condicions per al públic", mentre es mantenien els concerts d'aquest dijous i el dissabte de Zoo i Leiva respectivament.

En un comunicat, compartit per Malú en xarxes socials, Proactiv Entertainment assegura que la comunicació de la cancel·lació es va realitzar "de manera unilateral pel promotor local, sense coneixement previ" ni seu ni de l'oficina de management de l'artista. És més, sosté que encara no ha rebut informació oficial sobre aquesta cancel·lació, per la qual cosa considera que no s'ha respectat el contracte signat entre totes dues parts. 

"Lamentem profundament la cancel·lació del concert i la manera en què el promotor local ha decidit actuar", conclou la promotora de la gira de Malú.

En el seu perfil de Twitter, la cantant ha difós aquest comunicat acompanyant-lo d’aquest missatge: "Em fa moltíssima ràbia tot açò... Espere de tot cor que el puguem reprendre prompte".

També et pot interessar

stats