Els professionals de la dansa de la Comunitat Valenciana premien Sol Picó

El premi serà concedit amb motiu del Dia Internacional de la Dansa.

La creadora valenciana Sol Picó en imatge d'arxiu
La creadora valenciana Sol Picó en imatge d'arxiu / Gva

La tercera edició dels Premis de l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV) se celebrarà el 30 d’abril amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, amb l’objectiu de “reconéixer el treball dels equips de la dansa valenciana i servir d’estímul a les trajectòries dels professionals”.

Els premis de l’APDCV inclouen cinc seccions diferents, entre les quals estan la d’intèrpret, investigador o investigadora, creador o creadora i docents destacats, a més del premi a la trajectòria professional, que s’ha concedit a la creadora valenciana Sol Picó. 

La cerimònia de lliurament dels Premis, dedicada a les danses urbanes,  tindrà lloc a les 20 hores el dia 30 d’abril al Centre del Carme de Cultural Contemporània de a València.

Segons han informat fonts de l’organització, a més dels 5 premis que es repartiran a la cerimònia, l’APDCV vol reforçar el Dia de la Dansa a través d’altres activitats prèvies a la gala, com una classe magistral amb el ballarí de popping, Enoch Bascuñana, Inox.

El públic de la gala podrà gaudir de les actuacions musicals de Tremor Dance Company, Home Dance Estudio, Let’s grow, Inox i DJ Dewis.

També et pot interessar

stats