Proclamen les reines de les festes de Castelló

Lourdes Climent Moreno i Vega Torrejón Garrote seran les màximes representant de les festes de la Magdalena del 2024

Moment d'imposició de les bandes a les dues Reines de les Festes de Castelló
Moment d'imposició de les bandes a les dues reines de les festes de Castelló / Ajuntament de Castelló

El Teatre Prinicipal de Castelló ha sigut testimoni aquest dissabte a la nit de la imposició de bandes a la reina de les festes de Castelló 2024, Lourdes Climent Moreno, després que divendres es proclamara en la plaça de la Pau a la Reina Infantil, Vega Torrejón Garrote.

La reina ha rebut la banda verda de mans de l'alcaldessa de la ciutat, Begoña Carrasco. “Desitge que gaudisques, al costat de la cort d'honor, i les vostres famílies d'aquest tresor que vos brinda la ciutat. Castelló ja té una llum que la guie, una llum que des d'ara mateix desprén Lourdes Climent”, ha expressat l'alcaldessa. L'acte, conduït per Natalia Palacio Bernad, reina de les festes 2019, també ha comptat amb la presència de la fallera major de València, Laura Mengó Hernández, i la bellesa del foc d’Alacant, Belén Mora Rosado.

Un dels moments més solemnes ha sigut quan el secretari de la junta de festes, José Miguel Manjón, ha procedit a la lectura del nomenament de la reina de les festes de Castelló 2024 i de la seua cort d'honor, conformada per les dames de la ciutat, Na Violant i les madrines de les dènou comissions.

També et pot interessar

stats