La primera mascletà de les Falles 2020 serà la de Ricard Caballer

Es dispararà a la Marina de València el dia 29 de febrer a les 20h.

L’any passat Caballer va disparar 1.700 kg de material pirotècnic en un espectacle innovador
L’any passat Caballer va disparar 1.700 kg de material pirotècnic en un espectacle innovador / Amstel

El pròxim 29 de febrer se celebrarà la primera mascletà. Un espectacle pirotècnic a la Marina de València, davant de l’edifici Veles e Vents, a les 20 hores. Serà el tret d’eixida definitiu de les Falles 2020. 

Ricard Caballer será el pirotècnic encarregat de dissenyar i disparar esta mascletà que supera cada any les expectatives. Només l’any passat, esta cita va aconseguir reunir més de 100.000 persones per a presenciar un espectacle de 12 minuts i es cremaren prop de 1.700 quilos de material pirotècnic. Va ser una combinació innovadora dels millors elements de la mascletà i els castells dels focs d’artifici. 

És el quart any consecutiu que Amstel ha organitzat aquesta primera mascletà de les Falles. El primer any va estar dedicada a fer soroll i cridar l’atenció de la Unesco amb la finalitat de col·laborar en la declaració de la festa com a patrimoni de la humanitat. Els altres dos anys s’organitzaren la Nit de l’Espolín i la Nit de les Falles. Enguany tornarà a posar en valor l’art de la pirotècnia.

També et pot interessar

stats