Presenten "Vítol!", el joc de cartes sobre els Moros i Cristians de Bocairent

El joc es presenta dissabte en aquest poble de la Vall d'Albaida i es podrà adquirir a les botigues locals a partir de dilluns

Baralla del joc de taula 'Vítol!'
Baralla del joc de taula "Vítol!" / Vítol!

A finals de 2020, a Adrián Gisbert i Carles Nájar, dos amics i companys de filà a Bocairent (Vall d'Albaida), se'ls va ocórrer crear un joc de taula centrat en la festa més important del poble i declarada d'interés turístic nacional: els Moros i Cristians.

Ara, aquest dissabte, presenten oficialment "Vítol!", la materialització d'aquesta idea en què han treballat durant díhuit mesos. L'acció del joc situa els participants en la celebració de la Nit de Caixes, moment en què se'ls comunica que el boato per a l'entrada de l'endemà està encara per organitzar.

La missió: organitzar en unes hores la faena de tot un any i ser la filà amb el millor boato, la qual cosa es podrà aconseguir acumulant el nombre més gran de punts d'aplaudiment. Al joc, editat en valencià, destaquen les delicades il·lustracions sobre la festa bocairentina, uns dissenys elaborats per Jana Beneito, Carlos Alberto, Irene Velázquez i Adrián Beberide.

"Vítol!" s'ha pogut finançar en part gràcies a les aportacions mitjançant micromecenatge a Verkami. La presentació del joc serà aquest dissabte a les 19:20 hores al Maset dels Mosqueters de Bocairent, i a partir del dilluns totes les persones interessades el podran adquirir als comerços del poble.

També et pot interessar

stats