Els Premis del Teatre Musical reconeixen ‘Bruno’ com el millor musical off

La companyia valenciana Off està darrere d’este espectacle que tracta l'assetjament escolar que viuen alguns joves 

Moment d'un assaig del musical 'Bruno'
Moment d'un assaig del musical 'Bruno' / À Punt NTC

L'espectacle valencià Bruno, el musical que ho va canviar tot s’ha endut el premi al millor musical off en la setzena edició dels Premis del Teatre Musical, celebrada al madrileny Teatre Coliseum. The Book of Mormon ha sigut el gran triomfador, amb quatre guardons, en una edició en la qual el cantant Raphael ha rebut el premi d'honor i els musicals El fantasma de l'òpera i Aladín han empatat amb tres premis.

La companyia valenciana Off està darrere d’este espectacle que tracta l'assetjament escolar que viuen alguns joves durant el període de formació estudiantil. Mamen Mengó i Víctor Lucas són coautors i directors de l’espectacle, estrenat a València a principis de gener del 2023. 

Des de la seua estrena, l’obra ha estat premiada com a millor musical original en els Premis del Públic de la plataforma Broadway World Spain i nominat a millor espectacle de teatre, millor vestuari i millor composició musical en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes. 

L'elenc està integrat per un total de nou actors i actrius: Yeray Varo; Mau; Ana Burguet; Diego Monzón; Josep Zapater; Mamen Mengó; Ana Conca; Truman Fernández; Paola Navalón i Candela Mora. Tots ells tracten, en clau positiva, esta problemàtica en l'entorn escolar contada des de diferents punts de vista: el que el pateix, el que el provoca, els que miren i els professors que no saben què fer.

També et pot interessar

stats