Els premis eMove 2019 reconeixen el talent de l’alumnat valencià

El festival escolar i universitari de les arts audiovisuals ha guardonat les obres d’onze centres educatius valencians.

VÍDEO | Els premis eMove 2019 reconeixen el talent de l’alumnat valencià

Els premis eMove 2019, el festival escolar i universitari de les arts audiovisuals, ha reconegut el talent dels estudiants valencians en la creació artística i cultural, i ha premiat onze centres educatius de la Comunitat Valenciana. El jurat ha destacat el valor de les obres en la quarta edició del certamen, en què ha guardonat tretze treballs més d'estudiants de tot l’Estat.

El col·legi Sant Enric de Quart de Poblet s’ha endut el premi en la secció de documentals amb l’obra Quart de Poblet, un pueblo para recordar, i un altre en la secció de fotografia amb Lo bello. En la categoria de reportatge, el jurat ha reconegut l’escola de persones adultes l’Alguer, que va presentar al concurs El racismo; i en la de videoclip, Al marge del mur, del Conservatori Professional de Dansa de València; Don’t call me up, del CEIP El Campés, i Mural Ausiàs March, del CEIP Ausiàs March, s’han emportat un guardó. 

Dins de la categoria de curtmetratge de ficció, els treballs valencians han tingut protagonisme, ja que eMove 2019 ha premiat el col·legi Sant Roc d’Alcoi i l’Edelweiss School pels treballs Siente i El talento de vivir, respectivament. Els curts d’animació també han sigut destacats, com és el cas de Rana i avión, de l’alumnat d’ESO de l’IES Clara Campoamor, i Expediente malababa del CEE Apadis. El vídeo creat de l’alumnat de primària del CRA El Pinar, Anuncio reciclaje 1, ha aconseguit un premi en la categoria d’espot. 

Els premiats recolliran els trofeus en una gala que tindrà lloc el pròxim 19 d’octubre a Kinépolis Madrid Ciudad de la Imagen.

També et pot interessar

stats