Els premis Altea de literatura i investigació ja tenen guanyadors

Ferran Garcia-Oliver, Josep Escarré i Antonio Belda són els autors guardonats d’aquesta quarta edició.

Antonio Belda Antolí, Josep Escarré i Reig i Ferran Garcia-Oliver, d'esquerra a dreta
Antonio Belda Antolí, Josep Escarré i Reig i Ferran Garcia-Oliver, d'esquerra a dreta

Els premis Altea de Literatura i Investigació 2020 ja tenen guanyadors. És la quarta edició d’aquests guardons i hi ha hagut un rècord de participació amb un total de 120 originals presentats (55 al Premi Carmelina Sánchez-Cutillas de novel·la i prosa creativa, 54 al Premi Altea de literatura infantil i juvenil, i 11 al Premi Francesc Martínez i Martínez d’assaig i investigació). A causa de la impossibilitat de celebrar l’habitual gala al Palau Altea Centre d’Arts per raó de la situació sanitària, el veredicte dels jurats s’ha donat a conéixer en una conferència de premsa.

El premis Carmen Carmelina Sánchez-Cutillas de novel·la i prosa creativa ha sigut per a l’escriptor i historiador Ferran Garcia-Oliver amb l’obra La bèstia en què cavalquem.

El premi Altea de literatura infantil i juvenil ha sigut per a l’obra No podria ser més feliç, del tarragoní Josep Escarré i Reig.

Finalment De la mar a la terra ha rebut el premi Francesc Martínez i Martínez d’assaig i investigació, obra del biòleg alcoià Antonio Belda Antolí.

També et pot interessar

stats