El pop cristià de Hakuna Group ompli el Teatre Olympia de València

Aquest fenomen global té agrupacions en diferents ciutats del món i acumula 272.000 escoltes mundials en Spotify

El gurp de pop cristià Hakuna Group durant un concert / À Punt NTC

Hakuna Group va nàixer en un viatge a les jornades de la joventut de 2013 al Brasil i està format per un grup de voluntaris i voluntàries d’entre díhuit i trenta anys amb 272.000 escoltes mensuals a Spotify i cinc treballs publicats. Són tot un fenomen dins del pop cristià amb milions de reproduccions a Spotify i les entrades als seus concerts, que congreguen milers de fidels, s'esgoten en poques hores. La seua divisió valenciana, Hakuna Group Music València, ha omplit aquest dilluns el Teatre Olympia de València. 

En la seua música trobem oracions plenes de melodia i lletres que parlen d'acostar-se a Déu amb les que triomfen entre els més joves. A l’escenari, Hakuna és la confirmació d’un nou fenomen, el triomf del pop cristià.

Asseguren que el secret del seu èxit està en la fe i en el fet que volen cantar al món el que viuen. Lucía Tornero, una de les seues integrants, explica que no només parlen de Déu, sinó també de tots els diferents joves que formen part del grup. Nerea Peláez, una altra de les membres, explica que funcionen molt bé perquè fan pop i la seua música s'allunya del que es pot escoltar a les esglésies. 

Però Hakuna és una proposta que va més enllà de la música religiosa. Són grups de joves catòlics de diferents ciutats que es reuneixen par a compartir. No només canten, també són “una família eucarística”, com es defineixen, que s’ajunten per a resar, fer voluntariats i reflexionar sobre diferents temes des del punt de vista cristià.

La de València és només una de les tessel·les d'un mosaic més gran que s'estén per tot Espanya i Llatinoamèrica i ja ha arribat, fins i tot, a Corea del Sud.

També et pot interessar

stats