El polp a caduf conquista els paladars a Benicarló

Una fira gastronòmica ofereix als assistents més de 700 pinxos amb degustacions culinàries

Fira del polp a Benicarló

Tir d’eixida de la mostra gastronòmica del polp a caduf a Benicarló. En un aparador amb 24 propostes culinàries, es poden trobar plats innovadors, com la cuina fusió. Un exemple és el polp marinat amb algues i cogombres. 

Però també n’hi ha d’altres versions més creatives, com les veganes. Un d’ells és un xiitake a feira. En general aquesta fira ofereix propostes per a tots els gustos, i també propostes tradicionals.

El públic, molt expectant, ha triat alguns dels més de 700 pinxos que es reparteixen en carmanyoles durant aquesta trobada. Al final del recorregut, els assistents poden triar en un passaport culinari quina de totes les ofertes li ha agradat més. 

“Al final pegues quaranta voltes, perquè no saps quina agafar”, ha comentat una de les visitants. Una altra ha confessat als micròfons d’À Punt Notícies que la seua preferida és la clàssica ensaladilla amb polp. També hi ha qui ha apostat pels restaurants de la zona i la cuina més local.  En canvi, n’hi ha hagut altres que han preferit la innovació, com un jove que s’ha decantat per l'oferta de l’Ermita Sant Gregori. 

També et pot interessar

stats