La Polla Records iniciarà a València la seua gira de retorn després de 16 anys

La mítica banda del punk espanyol tocarà a la plaça de bous el 21 de setembre.

La Polla Records torna després de 16 anys amb una breu gira de concerts
La Polla Records torna després de 16 anys amb una breu gira de concerts / Marta Fernández Jara (Europa Press)

La Polla Records torna després de 16 anys amb una breu gira de concerts que començarà en la plaça de bous de València el 21 de setembre i en la qual El Drogas serà l'artista convidat.

El llegendari grup de punk celebra el quaranta aniversari de la seua fundació amb una gira que passarà per Madrid (11 i 12 d'octubre, WiZink Center), Bilbao (18 i 19 d'octubre, BEC, la segona ja amb les entrades esgotades) i Barcelona (26 d'octubre, Palau Sant Jordi), per a després seguir per diferents països de Llatinoamèrica. 

 

Les entrades s'ha posat la venda aquest dimecres i La Polla Records ha hagut de programar un segon concert a Bilbao i Madrid després que en només dues hores s'esgotara l'aforament de 17.000 persones del concert que van fixar el 19 d'octubre a Bilbao, i que només queden disponibles "les últimes entrades" per a assistir el dia 12 al concert de Madrid.

Així mateix, la banda llançarà el 10 de maig Ni descanso ni paz!, un àlbum per al qual ha regravat els 19 temes més emblemàtics dels seus tres primers treballs i que inclou a més una cançó nova.

Amb aquesta gira La Polla Records es reuneix després de la seua dissolució fa 16 anys per la porta falsa "a causa d'una brega estúpida de xiquets de 40 anys", segons relata el vocalista i cara visible de la formació, Evaristo Páramos.

També et pot interessar

stats