El polígon industrial nòmada de Francesc Ruiz s'acomiada de l’EACC

L’Espai d’Art Contemporani de Castelló ha programat aquest dissabte tallers, xarrades i una sessió musical com a colofó de l’exposició "La Ciutat del Transport"

La Ciutat del Transport de Castelló de la Plana és el punt de partida de l'exposició de Francesc Ruiz en l'EACC
La Ciutat del Transport de Castelló de la Plana és el punt de partida de l'exposició de Francesc Ruiz en l'EACC / Francesc Ruiz

L’Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC) ha programat aquest dissabte una jornada d’activitats per a acomiadar la mostra "La Ciutat del Transport" de Francesc Ruiz, un projecte específic creat per a l’EACC a partir del diàleg de l’artista amb el polígon industrial de la Ciutat del Transport de Castelló de la Plana. 

El resultat d’aquest procés ha sigut "un polígon industrial nòmada" imaginat per l’artista i que es desplega dins de l’espai. El director artístic del centre, Carles Àngel Saurí, ha destacat que la mostra "ha permés posar l’EACC en el circuit de l’art contemporani nacional i internacional amb el projecte d’un artista com Francesc Ruiz, amb una obra consolidada i reconeguda dins de l’escena artística".

Un dels objectius de l’artista ha estat convidar a la reflexió sobre els processos d’impressió, la logística contemporània i la identitat arquitectònica de les impressions i els rètols propis dels polígons industrials.

El programa començarà a les 12:00 h amb un taller adreçat al públic infantil, impartit per Carlos Bonet. De vesprada, les activitats es reprendran a les 16:30 hores, amb dues xarrades que comptaran amb la presència de Ruiz i dels directors de l’EACC i del museu d’art contemporani CA2M, Manuel Segade.

A les 19:30 hores l’artista Mar Reykjavik donarà a conéixer els materials de mediació que s’han treballat durant aquests mesos i, tot seguit, hi haurà una sessió musical amb la drag Bollie Trailer i Lupi Strike. A més, durant tot el dia hi haurà a disposició de les persones visitants una estació d’impressió de textos i materials de mediació. 

Diumenge serà l’última oportunitat per a visitar l’exposició.

També et pot interessar

stats