Polèmica a les xarxes pel cartell de la Magdalena 2022 a Castelló de la Plana

Hi ha qui critica que el dibuix recorda a una falla i que hi falten símbols que identifiquen la ciutat de Castelló de la Plana

El cartell per a anunciar les festes de la Magdalena a Castelló de la Plana el 2022 ha causat polèmica a les xarxes / À Punt NTC
Mònica Artana
Toni Torrè
25 d'octubre 2021 - 17:31

El cartell que anuncia les festes de la Magdalena a Castelló de la Plana el 2022 ha tingut molta repercussió en les xarxes socials des que es va donar a conéixer.

Moltes persones qüestionen que siga la millor opció per a representar les festes fundacionals, ja que li troben certa semblança als ninots fallers.

En els cartells anteriors estava present la simbologia de la ciutat, com ara l'ermita de la Magdalena, i el rotllo i la canya, però, enguany, la seua autora, Carla Parra, n'ha introduït d'altres.

Per primera vegada hi apareixen representades la Mare de Déu del Lledó, Violant d'Hongria i el rei Jaume I. Es tracta d'un disseny ben diferent del que està acostumat el veïnat de Castelló de la Plana.

En declaracions a À Punt Notícies, Carla Parra ha assenyalat que no s'ha pres malament els comentaris, ja que les crítiques sempre serveixen per a millorar.

També et pot interessar

stats