La poetessa Maria Josep Escrivà guanya el Premi de la Crítica Literària en català 2021

L’autora de Gandia ha sigut guardonada pel poemari 'Sempre és tard'

23.02.2019 | Maria Josep Escrivà
Maria Josep Escrivà, entrevistada per À Punt

La poetessa Maria Josep Escrivà, del Grau de Gandia, ha guanyat el Premi de la Crítica literària en Llengua Catalana 2021 pel seu poemari Sempre és tard, segons ha informat l’Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC).

L'Associació Espanyola de Crítics Literaris ha anunciat aquest dissabte els guanyadors dels Premis de la Crítica en les quatre llengües oficials de l'estat espanyol a les millors obres de narrativa i de poesia publicades durant el 2020.

En la modalitat en llengua catalana han sigut premiats Maria Josep Escrivà pel poemari Sempre és tard i Albert Pijuan per la novel·la Tsunami.

Quant al gallec, ha rebut el premi la novel·la O libro da hija, d'Inma López Silva, i el poemari A desvértebra, d'Ana Romaní.

En eusquera han sigut guardonades la novel·la Argiantza, de Pello Lizarralde, i el poemari Natura Berriak, de Jon Gerediaga.

Per últim, en llengua castellana ha rebut el premi la novel·la Línea de fuego, d'Arturo Pérez-Reverte, i el poemari Los árboles que nos quedan, de Ramón Andrés.

També et pot interessar

stats